Menü
Vissza

Blog

02/12

Varázsoljon meghitt otthont élénk színű kiegészítőkkel

Ha szeretné az otthonát egy kicsit felfrissíteni, nem kell szükségszerűen lakberendezőt keresnie. Legyen inkább önmaga lakberendezője és egyszerűen csak cserélje ki a dekorációkat! A dekorációként szolgáló tárgyak cseréje ugyanis már önmagukban is nagy hatást tudnak elérni. Ezeknek a változtatásoknak ráadásul egyáltalán nem kell sokba kerülniük, ahhoz hogy lakásunk vagy házunk meghittebbé, otthonosabbá váljon és egy teljesen új fényben ragyogjon.

Tovább

Szétnézett már otthon, hogy mely kedvenc tárgyai mentek már ki a divatból vagy melyeket unja már? Ne habozzon hát tovább, hogy lecserélje azokat a tárgyakat, amelyek már régóta ugyanott állnak és ráadásul nem is szívesen nézegeti őket. Legyen bátorságunk változtatni és ugyanakkor élénk színeket használni! Akár pédául egy barátságos sárgát és annak árnyalatait is, mint ahogy azt az alábbi 3 tippben be is mutatok:

  • Találjuk meg a színek megfelelő mértékét:

  • Az erős színek nagyon modern hatást tudnak kelteni. Kombináljuk ezeket az erőteljes színeket a fehér különböző változataival. Ugyanis ezek a fehér árnyalatok semlegesek és minden más domináns színnel tökéletesen passzolnak. Akár kombinálható feketével is, amivel így egy erőteljes kontrasztot képez.

  • Találjuk meg a kiválasztott színnek a tökéletes környezetet:

  • Egyes színek nagyon intenzívek, pédául a sárga vagy a zöldessárga. Az erőteljesen színekkel azonban finoman kell bánni, ne használjuk nagy felületeken. Ha ezt betartjuk, az már fél siker.

  • 3. A citromsárga friss és minden teret megfiatalít:

  • A fedettebb sárga árnyalatok, mint a mustársárga, az okker vagy a sáfrány mindig melegséget és eleganciát árasztanak. Ha viszont szereti a narancs árnyalatokat, akkor ne használjon túl sokat, mert az megterheli a szemeket.

Világosabb sárga árnyalatok kis mennyiségben kihelyezve, mint például egy különálló kis fotel vagy szőnyeg, amely azonnal szembeötlik, az otthonát ismét barátságossá és othonossá varázsolja. Színes párnák, asztalterítők, vázák, és minden hasonló tárgy ugyanígy pozitívan befolyásolja otthonunkat.

Próbálja kis és biztos vagyok benne, hogy az eredmény megelégedettséggel tölti majd el! Sok sikert kívánok hozzá!